Account

AEB

AEB biedt veel producten in de categorie LED-flitsers. Het grootste gedeelte van het assortiment is geschikt voor 12 volt en 24 volt. Deze LED-flitsers worden veelal toegepast op voertuigen als personenauto’s, vrachtwagen, tractors en motores. De montagemogelijkheden zijn eindeloos met opties voor de grill, bumper of dak.


## AEB Markeerverlichting [Markeerverlichting](http://autema.nl/assortiment/verlichting/contour-zijmarkeringsverlichting "Markeerverlichting") of markeringsverlichting wordt voornamelijk in LED uitgevoerd, maar er bestaan nog halogeen-modellen. Markeringsverlichting wordt met name gebruik bij vrachtwagens, maar is ook goed toepasbaar op tractors, aanhangers of verlengde bestelwagens. Met verschillende kleuren en verschillende aansluitmogelijkheden is er bij de markeringsverlichting van AEB voor ieder wat wils.
## AEB Werklampen [LED werklampen](https://autema.nl/assortiment/verlichting/werklampen "LED werklampen") zijn er in veel toepassingen beschikbaar, bijvoorbeeld voor 12 volt of 24 volt, maar ook tot maarliefst 80 volt. Met de breedschijnende werklampen (ook wel ‘flood’ genoemd) ben je verzekering van veel licht, ideaal om een grote werkplek te voorzien van optimaal zicht.
## AEB bij Autema Automaterialen Met de producten en LED-verlichting van AEB bent u verzekerd van goede kwaliteit en ruime keuze. Autema Automaterialen biedt het assortiment mede daarom aan. Bestel AEB producten nu direct online in onze webshop of bezoek onze [showroom in Renswoude](https://www.autema.nl/contact "showroom in Renswoude"). Op zoek naar een AEB product, maar nog niet kunnen vinden? Neem contact met ons en wij vinden de oplossing!

Heeft u een vraag over artikelen of iets anders?

Wij zijn via
Whatsapp bereikbaar