Account

Vastzittende verstuivers & afgebroken gloeibougies

Sinds een paar jaar leveren we niet alleen automaterialen maar bieden we ook specifieke technische ondersteuning namelijk het verwijderen van afgebroken gloeibougies en het demonteren van vastzittende verstuivers.

 

Gloeibougies demonteren

Door het gebruik van speciaal gereedschap zijn we in staat afgebroken gloeibougies alsnog te demonteren. Zelfs wanneer alleen het gloeipuntje er nog in zit zijn we in bijna altijd in staat deze alsnog zonder demontage van de cilinderkop te verwijderen, bijvoorbeeld bij de i.6 diesel, PSA DV6/DV4, die door Ford, Citroën, Peugeot, Volvo en Mini gebruikt wordt.

 

Vastzittende verstuivers

Bij het demonteren van vastzittende verstuivers bereiken we met grote trekkracht en door tegelijkertijd trilling op de verstuiver over te brengen dat deze er alsnog uitkomt. Een veel voorkomend motortype is de M9R 2.0/2.3 van Renault Opel en Nissan maar ook de merken Mercedes SSangYong en anderen komen voor.

We bieden de mogelijkheid om bij u op locatie het werk te komen doen maar u kunt er ook voor kiezen om naar ons toe te komen.

Bel voor meer informatie of een afspraak naar: 06-53310749