Account

Aspock

Aspöck Multipoint achterlichten zijn misschien wel de meest verkochte achterlichten voor aanhangers en trailers. Vanzelfsprekend is het assortiment van Aspöck ook in het assortiment van Automaterialen te vinden. Verlichting is een van de belangrijkste onderdelen bij veiligheid op de weg en Aspöck biedt een ruime keuze in producten in de verlichting.


De voordelen van Aspöck Aspöck biedt een systeem wat eenvoudig en snel aan te sluiten is. Dit maakt de montage in de fabriek of werkplaats erg eenvoudig. Maar ook het vervangen van een Aspöck achterlicht is snel gedaan. achterkant van het achterlicht het hele achterlicht is aangesloten met een Aspock snelaansluiting, kunt u in enkele tellen een compleet nieuw achterlicht aansluiten. Daarnaast kunt u het achterlicht vast zetten met de twee vast geplaatste boutjes. Het achterlicht hoeft daardoor niet eens open om gemonteerd te worden. De Aspock achterlichten zijn daarom niet alleen favoriet van de aanhanger fabrikanten, maar ook zeker van particulieren en bedrijven! Wij adviseren om uw Aspock Multipoint of Earpoint achterlichten door hetzelfde model te vervangen.
Aspöck bij Autema Automaterialen Vanwege het uitgebreide assortiment, de eenvoudige montage en de hoge kwaliteit biedt Autema Automaterialen deze producten aan. Bestel Aspöck producten direct in onze online webshop of kom langs in onze [showroom in Renswoude](https://www.autema.nl/contact "showroom in Renswoude")!

Heeft u een vraag over artikelen of iets anders?

Wij zijn via
Whatsapp bereikbaar