Account

Varta

Varta is een Duits merk op het gebied van autobatterijen en biedt hoogwaardige producten. Ieder product is ontworpen om ieder voertuig te kunnen voorzien van het juiste vermogen en de langste levensduur. Bekijk hieronder de Varta producten in het assortiment van Autema Automaterialen

Varta assortiment bij Autema Automaterialen

Bekijk ons volledige Varta-assortiment. Wij bieden Varta producten aan als batterijen voor personenwagens, bedrijfswagens of andersoortige voertuigen. Ook biedt Varta producten die speciaal zijn afgestemd op start-stop-systemen.


## Varta voor bedrijfswagens De Varta-batterijen voor bedrijfsvoertuigen zijn uitgerust met de nieuwste en meest effici├źnte technologie├źn. Ze voldoen aan alle nieuwe milieu- en veiligheidsvoorschriften van de markt en voorzien de steeds uitgebreidere elektronische apparatuur van energie voor de vrachtwagencabines.
## Varta en Autema Automaterialen Wij van Autema Automaterialen zijn trots leverancier van Varta en deze hoogwaardige producten zijn onderdeel van ons assortiment. Advies nodig op het gebied van Varta producten of batterijen? Neem [contact](https://www.autema.nl/contact "contact") met ons op of kom langs in onze showroom in Renswoude!

Heeft u een vraag over artikelen of iets anders?

Wij zijn via
Whatsapp bereikbaar