Account

Over Autema

Over Autema - Groothandel Automaterialen in Midden-Nederland

Autema Automaterialen is een onafhankelijke groothandel in automaterialen die zich onderscheidt door een bijzonder leveringsprogramma en een geheel eigen werkwijze. Wij leveren onze auto-onderdelen en truckonderdelen in een wijd gebied in Midden-Nederland, van Barneveld tot Kesteren en ver daaromheen. Bij ons bent u aan het goede adres voor alle soorten onderdelen, van ruitenwissers tot airco's en van autoverlichting tot elektra. Bekijk hier ons gehele assortiment in de webshop. We wijzen u ook graag op onze acties.

 

Autema – Groothandel in automaterialen

Gestart in 1994 als een routeverkoper is Autema geleidelijk uitgebreid en uitgegroeid. Door voortdurend in te spelen op nieuwe ontwikkelingen, bestellingen en bezorgen meer te laten stroomlijnen en door het toepassen van automatiseren zijn we gegroeid naar een leverancier die zich groot mag noemen in kleinmateriaal. 

In de loop der jaren is ons klantenbestand gegroeid en ons assortiment uitgebreid. Met name is verlichting en elektra een groter deel van ons assortiment gaan bepalen. Benieuwd naar onze prijslijsten? Bekijk onze prijslijst.

 

Missie & Visie

Het doel van Autema is het opbouwen en onderhouden van een hechte relatie. Door met de klant mee te denken, de klant te adviseren en het leveren van maatwerk werken we voortdurend aan deze relatie. Met een goede kwaliteit-prijsverhouding en gerenommeerde merken zorgen wij voor optimale klanttevredenheid.

 

Klanten

Onze klanten zijn garagebedrijven, landbouwmechanisatiebedrijven, transportbedrijven, loonbedrijven, en aanverwante bedrijven. Een groot deel van deze klanten worden regelmatig bezocht door onze buitendienst.

 

Technische ondersteuning

Sinds een paar jaar bieden we ook specifieke technische ondersteuning, namelijk: het verwijderen van afgebroken gloeibougies en het demonteren van vastzittende verstuivers. We bieden de mogelijkheid om bij u op locatie het werk te doen maar u kunt er ook voor kiezen om naar ons te komen.

Deze activiteiten zijn sinds 2018 ondergebracht onder een andere bedrijfsnaam, namelijk Autreon.